Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Klubben Fun4u er åpen mandager våren og høsten , men ikke sommeren

På sommeren gjennomfører vi sommerkurs

Vi har startet  med et junioropplegg  for alderen 5-7.klasse på Håpet fra kl 14.30 17.00 på mandager.  Det er gratis å delta, og siden vi kan søke om støtte senere ønsker vi at alt oppmøte registreres for å ha dokumentasjon.  

Alle barn får gratis mat og drikke fra kl 15, så hvis det er noen med allergier må vi ha beskjed om dette i god tid på post@fun4u.no 

PS: Vi kan ikke ta ansvar for at barn går inn eller ut av dette juniortilbudet så vi oppfordrer foreldre til å avtale med barn når de skal reise dit og når de skal være tilbake. Følg dem gjerne første gangen for å se hvordan vi har det på Fun4u. Ved deltagelse i spill,dans og medie-kurset ønsker kursholder også å prate med foresatte om samtykke for deling av video med lyd. 

Fun4u har våren 2022 vært på MagoB, men siden brannvesenets krav ikke kunne holdes må aktiviteten fra høsten 2022 flyttes til Håpet

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn